Op donderdag 13 november 2008 organiseer ik samen met OpenX een bijeenkomst in Amsterdam. Dit evenement vindt plaats in de prachtige Laranjezaal in de Oranjerie van de Hortus Botanicus in onze hoofdstad. Iedereen is welkom op deze leuke, informatieve dag. En het is nog gratis ook!

OpenX is gratis open source software waarmee je de advertentiecampagnes op je website kunt beheren. Het is geschreven in PHP en maakt gebruik van een MySQL database. De software is al bijna 10 jaar geleden voor het eerst uitgebracht, en wordt tegenwoordig wereldwijd door minstens 30.000 organisaties gebruikt, op ruim 100.000 verschillende websites. Van oudsher zijn daar veel Nederlandse gebruikers bij, en het lijkt me leuk om jullie in Amsterdam te ontmoeten.

Niet alleen is dit het eerste OpenX community event in Nederland, het is ook voor het eerst dat OpenX samen met een community consultant zo’n seminar organiseren. We hopen dat er veel OpenX gebruikers komen, maar ook mensen die meer te weten willen komen over het systeem, en wat het kan betekenen voor hun website en bedrijf.

Je kunt je nu aanmelden! Op basis van de onderwerpen die jullie doorgeven hebben we een interessant programma samengesteld, met presentaties, demonstraties en vraag-antwoord sessies. Maar er is ook alle gelegenheid om informeel kennis te maken met andere OpenX gebruikers, consultants en enkele leden van het OpenX team uit Londen.

Er is plaats voor ongeveer 55 mensen, en we verwachten dat er veel belangstelling is, dus meld je snel aan!

Tot ziens in Amsterdam…