Voor veel mensen is OpenX de ad server die ze elke dag gebruiken, misschien wel zonder er veel bij stil te staan. Ze realiseren zich misschien niet dat een groep mensen dagelijks aan de OpenX software werkt, om het uit te breiden en te verbeteren.

Scott Switzer is de oprichter van OpenX en de leider van de community. Scott vormde 6 jaar geleden een team dat van OpenX een ad server van wereldklasse heeft gemaakt, en hij leidt nog steeds de OpenX community om iedereen te betrekken bij het uitbouwen van OpenX tot een uniek online ad serving product.

Erik Geurts is al jaren lid van de OpenX community, en hij adviseert bedrijven die hulp vragen over OpenX. De kans is groot dat u berichten van Erik heeft gelezen op het OpenX forum of op zijn blog!

Scott en Erik komen naar in Amsterdam voor een middag vol vragen en antwoorden, discussies over de OpenX roadmap en feedback. Ontmoet Scott en Erik in Amsterdam op donderdag 26 maart. Dit is een uitgelezen kans om uw ervaringen over OpenX te delen, om de vragen te stellen die u al een tijd in gedachten had, en om andere OpenX gebruikers te ontmoeten.

Deze gratis informele bijeenkomst begint om 15 uur en zal duren to ongeveer 19 uur. De locatie is Cafe De Jaren, Nieuwe Doelenstraat 20-22, 1012 CP Amsterdam.

De praktische details op een rijtje:

  • Bijeenkomst: OpenX informal community session
  • Datum: donderdag 26 maart 2009
  • Tijd: van 15 uur tot 19 uur
  • Locatie: Amsterdam, CafĂ© de Jaren, Nieuwe Doelenstraat 20-22

U hoeft zich niet aan te melden, maar u kunt wel een reactie hieronder plaatsen als u van plan bent om langs te komen.