De Blauwe Doos - 17 boeken over alle aspecten van internet marketing

De Blauwe Doos - 17 boeken over alle aspecten van internet marketing

Internet marketing is een uitgebreid vakgebied. In mijn eigen dagelijkse werk houd ik me bezig met een paar aspecten daarvan, zoals e-mail marketing en online advertising. Voor een grondige kennismaking met alle facetten van internet marketing is De Blauwe Doos een geweldige manier. Het bevat 17 boeken geschreven door Internet Marketeer Alex van Ginneken. Elk boek behandelt een ander onderdeel van Internet Marketing. De boeken staan vol praktische tips, eye-openers en cases. Met deze 17 boeken als studiemateriaal en naslagwerk bent u in staat een succesvolle Internet Marketing strategie te ontwikkelen en uit te voeren.

Onderwerp die in De Blauwe Doos aan de orde komen zijn:

  • E-mail marketing
  • Zoekmachine marketing
  • Affiliate marketing
  • Webshops
  • Usability
  • Live chat
Alex van Ginneken, auteur van De Blauwe Doos, 17 boeken over internet marketing

Alex van Ginneken, auteur van De Blauwe Doos, 17 boeken over internet marketing

En dat is slechts een klein deel. Er zit zelfs een complete blauwdruk bij voor een internet marketing plan.

Kopers van De Blauwe Doos krijgen daarnaast ook een jaar lang gratis toegang tot het forum, waar auteur Alex van Ginneken en andere lezers met elkaar kunnen discussiƫren, gratis toegang tot twee seminars die regelmatig worden georganiseerd voor lezers van de boeken, en een flinke hoeveelheid aanvullend digitaal werkmateriaal.

De Blauwe Doos is ontwikkeld door Alex van Ginneken. Alex houdt zich sinds een aantal jaren fulltime bezig met Internet Marketing, in samenwerking met gastschrijvers die vanuit eigen expertise de boeken hebben verrijkt. Ik heb zelf een kleine bijdrage geschreven over de OpenX Ad Server voor het boek over Online Advertising.

Meer informatie over De Blauwe Doos, inclusief de mogelijkheid om gratis een hoofdstuk te downloaden, en uiteraard een bestelpagina, is te vinden op www.deblauwedoos.nl.