logo van ServiceMail.nl

ServiceMail.nl is een online systeem voor e-mail marketing en het verzenden van e-mail nieuwsbrieven

Naast mijn werk als consultant heb ik ook een online product voor e-mail marketing en het verzenden van e-mail nieuwsbrieven. Het heet ServiceMail.nl en vorige week heb ik een nieuwe website online gezet om het product nog meer in het zonnetje te zetten. Tegelijkertijd heb ik een nieuw prijsmodel bekend gemaakt: een account kost nu € 99 per jaar.

Wat is ServiceMail.nl?

ServiceMail.nl is een online systeem voor e-mail marketing en het versturen van e-mail nieuwsbrieven. Elke klant heeft een eigen online account. Men kan daarmee zelf en op elk gewenst moment een nieuwsbrief aanmaken en verzenden naar een adressenbestand. Deze adressenbestanden worden verzameld volgens een double opt-in principe, waardoor het systeem voldoet aan alle hedendaagse eisen en regels.

ServiceMail.nl bestaat al sinds 2003, en een flink aantal bedrijven en organisaties verstuurt er nieuwsbrieven mee naar vele miljoenen e-mail adressen. Er is sinds 2005 ook een Engelstalige variant, ListMessenger.net genaamd.

Wat kost ServiceMail.nl?

Met ingang van juli 2009 kost een account bij ServiceMail.nl € 99 per jaar. Dat is inclusief een ‘mail-tegoed’ voor het verzenden van 10.000 e-mails. Klanten die meer mailtegoed nodig hebben kunnen dat bijkopen voor € 20 per 10.000 e-mails.

Over de nieuwe site

Een aardig detail van deze nieuwe site is dat deze helemaal gemaakt is met WordPress. Het blijkt een geweldig eenvoudig en effectief systeem te zijn om websites mee te ontwikkelen, en dus niet meer alleen een hulpmiddel om een weblog te maken.